Opgepast, vrijdag 6 december, stroompanne tussen 12u en 14u30, gelieve contant geld te voorzien.
Ik heb dit bericht gelezen

De perfecte côte à l'os bakken

Home
  • Kruid het vlees (zonder of met weinig zout)
  • Verwarm het vlees in de oven tussen 50-65°C gedurende 45minuten (afhankelijk van de dikte
    • +- 1cm 50°C
    • +- 1,5cm 55°C
    • +2cm 65°C
  • Verwarm een pan met boter of de barbecue
  • Grill/Bak de côte à l'os, draai deze 4 keer telkens 3-5minuten tot je een mooi bruin korstje hebt
  • Laat het vlees afgedekt in aluminiumfolie rusten in de oven gedurende 15min
    • Bleu 50°C
    • Saignant 60°C
    • Doorbakken (niet aangeraden) 80°C
  • Indien het bij het snijden niet genoeg gebakken is, kunt u het nog even in de oven steken. Let op dit kan snel gaan door de hete korst

Nos possibilités

Ga terug naar tips en gerechten

Op de hoogte blijven?